کانفیگ PHP در سی پنل

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح زیر است:

کانفیگ حرفه ای php به صورت ویدیو
دسترسی به فایل php.ini و پیکربندی آن
امنیت سازی php
کانفیگ PHP-FPM
کانفیگ PHP Handlers

آموزش ویدیویی کانفیگ PHP در سی پنل را برای شما آماده کرده ایم. دیدن این آموزش باعث میشود نکات ریز آموزش هم یاد بگیرید.

آموزش ویدیویی کانفیگ PHP در سی پنل

آموزش کانفیگ یا پیکربندی حرفه ای و امنیت سازی php در سی پنل باعث بالا رفتن امنیت php شما و از طرفی باعث رفع ارور های مربوط به php و سرعت بخشیدن به اجرای کدهای شما خواهد شد.

ممکن هست کسب و کار شما بزرگ شود و نیاز داشته باشید از هاست اشتراکی به سمت هاست لینوکس اختصاصی مهاجرت کنید. یا میخواهید مدیر هاست خودتون بشید به همین دلیل نیاز دارید php را کانفیگ کنید و ارورهایی که با اون مواجه میشید را رفع کنید پس شما باید آموزش کانفیگ و امنیت سازی php در کنترل پنل سی پنل را آموزش ببینید.

آموزش کانفیگ php در سی پنل

باید از قبل بر روی سیستم عامل خودتان سی پنل نصب کرده باشید. اگر نمیدانید چگونه سی پنل نصب کنید آموزش نصب سی پنل با روش سیستم لایسنس یا آموزش نصب سی پنل در سرور مجازی را ببینید.

داخل سی پنل خود لاگین کنید و در بالای اون در قسمت Search تایپ کنید php و به قسمت MultiPHP INI Editor بروید.

در سربرگ Basic Mode ورژن php که میخواهید کانفیگ کنید مانند عکس زیر انتخاب کنید. من در این آموزش ورژن 7.4 را انتخاب کردم.

کانفیگ حرفه ای php

پ.ن
آیا نیاز به خرید سرور مجازی سی پنل دارید؟ لطفا بر روی لینک اون کلیک کنید! اگر نیاز به کانفیگ حرفه ای سی پنل دارید لطفا با بخش فروش در ارتباط باشید.
 

با انتخاب ورژن php یکسری گزینه لود خواهد شد که باید کمی به پایین اسکرول کنید و مانند توضیحات و عکس های زیر کانفیگ PHP در سی پنل را انجام دهید و در آخر بر روی Apply کلیک کنید.

توضیح گزینه های مهم در php

allow_url_fopen این گزینه برای دسترسی به فایل‌های راه دور با استفاده از پروتکل ftp یا http ارائه شده‌اند.

allow_url_fopen=Disabled

display_errors تعیین می کند که آیا خطاها باید به عنوان بخشی از خروجی روی صفحه چاپ شوند یا اینکه باید از کاربر پنهان شوند.

display_errors=Disabled

enable_dl این ویژگی و تابع منسوخ شده است و در آینده حذف خواهد شد.

enable_dl=Disabled

file_uploads آیا آپلود فایل HTTP مجاز است یا نه.

file_uploads=Enabled

max_execution_time این حداکثر زمانی را بر حسب ثانیه تعیین می‌کند که یک اسکریپت قبل از پایان آن توسط تجزیه‌کننده مجاز است اجرا شود.

max_execution_time=300

max_input_time این حداکثر زمانی را بر حسب ثانیه تنظیم می کند که یک اسکریپت برای تجزیه داده های ورودی مانند POST، GET و آپلود فایل مجاز باشد.

mmax_input_time=600

max_input_vars حداکثر تعداد متغیرهای ورودی مجاز در هر درخواست را تنظیم می کند.

max_input_vars=1000

memory_limit حداکثر مقدار حافظه که به یک اسکریپت مجاز به تخصیص است.

memory_limit=512M

post_max_size حداکثر اندازه مجاز دیتا پست را تنظیم می کند.

post_max_size=512M

session.gc_maxlifetime این تعداد ثانیه هایی را مشخص می کند که پس از آن داده ها به عنوان “آشغال” دیده می شوند و به طور بالقوه پاک می شوند.

session.gc_maxlifetime=1440

session.save_path session.save_path آرگومانی را تعریف می کند که به کنترل کننده ذخیره ارسال می شود. اگر کنترل کننده فایل های پیش فرض را انتخاب کنید، این مسیری است که فایل ها در آن ایجاد می شوند.

session.save_path=/var/cpanel/php/sessions/ea-php74

upload_max_filesize حداکثر اندازه یک فایل آپلود شده.

upload_max_filesize=512M

zlib.output_compression صفحات را به صورت شفاف فشرده می کند.

zlib.output_compression=Disabled

دسترسی مستقیم به فایل php.ini

 

همانطور که در بالا دیدید php ورژن 7.4 به خوبی کانفیگ شد و با توجه به این آموزش شما با تمامی گزینه ها آشنایی پیدا کردید و حالا میوانید برای مابقی ورژن ها هم این کانفیگ را پیاده سازی کنید.

در ادامه آموزش سربرگ Editor Mode را اتخاب کنید و مانند عکس ورژن php خود را انتخاب کنید. من در این آموزش ورژن 7.4 را انتخاب میکنم.

امنیت سازی php

با انجام این عمل به فایل php.ini دسترسی پیدا میکنید .در این فایل توابعی که نیاز نداریم و باعث کم شدن امنیت سرور میشوند را غیر فعال میکنیم.

در صفحه ویرایشگر بر روی کیبورد خود Ctrl+f را فشار دهید تا سرچ باکس باز شود و داخل اون تایپ کنید disable_functions و این گزینه را پیدا کنید و در نهایت به کد زیر تغییر دهید و تغییرات را ذخیره کنید.

disable_functions = "show_source,system,shell_exec,passthru,exec,popen,proc_open,eval,symlink,link,readlink,dl,ini_restore,apache_get_modules,ini_get_all,get_cfg_var,proc_close"

 
کانفیگ این قسمت به پایان رسید حالا وقت آن رسیده قسمت بعدی را کانفیگ کنیم پس داخل سرچ سی پنل مانند عکس زیر تایپ کنید php و بر روی گزینه MultiPHP Manager کلیک کنید.

کانفیگ PHP-FPM

 
از سربرگ System Settings اگر وب سرور آپاچی دارید گزینه PHP-FPM را فعال کنید و اگر وب سرور لایت اسپید دارید غیر فعال کنید.
 
ما فرض میکنیم شما وب سرور آپاچی دارید پس بر روی فعال بگذارید و مانند عکس بر روی Manage Settings کلیک کنید.

این قسمت هم تنظیمات خاص خودش را دارد که بسته به نوع سرور و میزان رم و سی پی یو آزاد و اسکریپت خود میتوانید این گزینه ها را تنظیم کنید.در زیر یک نمونه کانفیگ برای یک اسکریپت نرمال به صورت عکس و توضیح آماده شده است.بعد از اتمام تغییرات حتما بر روی Update کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

کنترل تعداد درخواست‌هایی که توسط یک فرآیند (Max Children) قبل از کشتن و ایجاد یک فرآیند جدید ارائه می‌شود.

Max Requests=200

تعداد پردازش‌های PHP-FPM برای پردازش کدهای PHP برای درخواست‌های وب سرور.

Max Children=50

تعداد ثانیه هایی که پس از آن یک فرآیند بیکار تنظیم می شود تا زمان CPU و RAM را آزاد کند.

Process Idle Timeout=100

پیکربندی PHP Handlers

 

در مرحله آخر آموزش PHP Handlers در سربرگ System Setting و آخر صفحه با هم کانفیگ میکنیم. مانند عکس زیر شما اگر ایزی آپاچی را کانفیگ کرده باشید چند نوع هندلر میبینید که هر کدام مزایا و معایبی دارند که باید با توجه به اسکریپتی که دارید میتوانید یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید.

به عنوان مثال هندلر FastCGI کنترل کننده بسیار سریع ( اجرای بسیار سریع درخواست های PHP ) است و یا معایب CGI مدل قدیمی تر این هست که بسیار کند هست و یا suPHP که از مزایای اون این هست که اجرای هرگونه پرونده یا فهرست با مجوزهای بالاتر از 755 را برای امنیت مسدود میکند.

مطالب مرتبط:

سوالات متداول

آیا پشتوار سرور کانفیگ حرفه ای سی پنل انجام میدهد؟

بله تمامی کانفیگ ها به صورت حرفه ای با پرداخت هزینه مربوطه قابل انجام هست.

از این کانفیگ در دایرکت ادمین هم میتوانم استفاده کنم؟

شما با یادگیری تمامی گزینه ها میتوانید php را در هر کنترل پنلی کانفیگ کنید.